3

Update

Het gaat goed! Dat kan ook bijna niet anders want ik heb hier de verzorging van een vijf sterren hotel mét een persoonlijke touch. Het is echt geweldig, ik hoef helemaal niets te vragen en ben iedere keer weer verrast van het volle flesje water, opgevouwen schone was, de gordijnen dicht en de lampen aan als ik weer op mijn kamer kom, een bakje nootjes, een sapje, de gordijnen open en een fris geluchte kamer – het is zo lief allemaal.
Kan echt nergens beter op verhaal komen dan hier.

Het is ook fijn dat we elkaar niet in de weg zitten. Een paar weken lang zo’n logee die dan ook nog niets doet is toch een hele ingreep in je leven! Ook hebben we een ander dag-nachtritme. B&P zijn vroeg op om met hun jongste zoon te ontbijten voor hij naar school gaat en ze gaan dus ook weer bijtijds naar bed. Ik sta rond negen uur op om dan een heerlijk ontbijtje aan te treffen en ga pas laat (en soms heel laat) slapen. Wat is het dan heerlijk geen last te bezorgen omdat niemand me hoort en de tv rustig aan kan staan.

Vandaag was het de laatste dag van de wijkverpleging die kwam helpen met douchen. Veel hulp had ik niet nodig, ik kom alleen niet bij mijn linkervoet met afdrogen en links een sok aantrekken lukt ook nog niet. Toch was het heel prettig omdat Toos kritisch naar de wond en het werkelijk enorme hematoom daar omheen  keek. Op deze laatste dag mocht het verband er af. Onder de douche want het zat héél vast op die grote blauwe plek…. Gelukkig zag het er prima uit. De wond is dicht en prachtig gehecht, een heel verschil met de nietjes van vier jaar geleden. Zonder trekkend verband voelt het allemaal veel beter.

De dagen vliegen om want ik lees ik veel, doe een dutje, kijk  tv, doe weer een dutje, hou de social media bij, speel Wordfeud met twee vriendinnen, doe m’n laatste dutje en schrijf zo nu en dan een blog. Daar tussen door een beetje oefenen, soms de fysiotherapeut, gezellig eten en zo nu en dan een telefoontje.
Het leven is goed!

Delen is fijn:

3 Reacties

Geef een reactie

[postlist id="513"]