1

Steeds beter!

Het ging al goed maar het gaat steeds beter! Heerlijk om dat te mogen constateren. Ik slik steeds minder pijn stillers, begin zelfs wat beter te slapen in dat akelige ziekenhuisbed, loop iedere dag een blokje om en doe zeer gemotiveerd mijn oefeningen. Ben er ook van overtuigd dat het strakke schema op de hometrainer voorafgaand aan de operatie veel heeft bijgedragen aan dit snelle herstel.
Het gaat zelfs zo goed dat de datum van naar huis gaan is geprikt! Al met al ben ik dan een kleine vier weken weg geweest.

Maar ik mag nog een week genieten van de *****verzorging die ik hier krijg. Vanmorgen kreeg ik zelfs ontbijt op bed! Heerlijk in bed blijven lezen en pas laat in de benen. Toen uitgelegd gekregen hoe ik met het programma Calibre om moet gaan. Heel fijn want daarmee krijg ik controle over de boeken op de ereader.
Ben ook eindelijk begonnen met Evernote. Had al van zoveel mensen gehoord hoe handig dat is maar kwam er niet aan toe. Nu wel en ja, het is echt heel handig! Recepten, internetpagina’s, to do lijstjes, alles met één klik opgeslagen en zowel op de laptop als de Galaxy beschikbaar. Leuk om mee te werken en ervaring op te doen.

Uiteindelijk toch richting de douche, een van de hoogtepunten van de dag en heerlijk om nergens hulp meer bij nodig te hebben. Al is het wel makkelijk dat B mijn linker sok nog wil aantrekken. Ik kan het ook zelf met behulp van twee lange schoenlepels maar daarmee zijn de sokken waarschijnlijk een kort leven beschoren.
De badkamer van mijn appartement is van alle gemakken voorzien. Mijn eigen douchekrukje, een handgreep in de douche en iedere dag ligt de schone was al opgevouwen op me te wachten. Wat een luxe!

Gelukkig is de badkamer thuis ook goed toegankelijk en in mijn kabouterhuisje is alles onder handbereik. Dat is dan weer het voordeel van zo’n poppenhuis!

Delen is fijn:

Eén reactie

Geef een reactie

[postlist id="513"]