5

Over de drempel

Mijn eerste blog, het voelt echt als een ontdekkingsreis.
Was het al lang van plan maar zag er steeds van af: te ingewikkeld, welke aanbieder moet ik kiezen, kost het niet te veel tijd, er zal wel niemand geïnteresseerd zijn, etc.

Maar een week geleden vond ik via een retweed vraag drie van @petepel #50books: “Wat is je lievelingsplek om te lezen?” en dat sprak me aan. Ben zijn blog gaan lezen en vond al snel andere blogs (waaronder @jjvoerman) waar deze vraag beantwoord werd.
Via mijn Facebookaccount kon ik de vraag beantwoorden maar Facebook is een summier en vluchtig  medium dus eigenlijk had ik er geen voldoening van.
Vandaag kwam vraag 4 van de #50books serie én las ik weer een aantal blogs waardoor ik steeds enthousiaster werd. En de doorslag gaven alle steunende woorden van mede-twitteraars, dank allemaal!

En nu is het dus zo ver. Alle twijfels zijn er nog steeds (hoe werkt het, tijd, etc.) maar ik ga het nu echt proberen. De #50books vragen vragen om antwoorden!
Geen idee wie ze zal gaan lezen…
Ik ga mijn ontdekkingsreis beginnen en ik ben ontzettend benieuwd wat deze reis gaat brengen.

Delen is fijn:

5 Reacties

  1. Leuk Liesbeth, welkom nieuwe blogger!
    Het heeft mij alleen maar leuke contacten en ervaringen gebracht het bloggen. Ook ik hikte er tijdenlang tegenaan, maar uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken op 15 juli vorig jaar. Nooit spijt van gehad.

  2. Welkom in de blogosfeer, Liesbeth.
    En leuk dat het #50book initiatief je uiteindelijk over de drempel heeft gehaald. Dat het bloggen je maar goed mag bevallen!

Geef een reactie

[postlist id="513"]