1

Het is weer ‘gewoon’ en revalideren is ‘gewoon’ hard werken!

Het thuis zijn begint weer enige structuur te krijgen. En mijn poesjes zijn er weer, dat maakt alles compleet! Ze wilden toen ze gisteren thuiskwamen maar één ding: naar buiten! En omdat ik ze een dagje binnen wilde houden hadden we een fors meningsverschil dat zich uitte in miauwen, in de hor klimmen, over de tafel rennen en alle andere dingen doen die expliciet verboden zijn. Maar gisteravond was dat opeens over en werd er weer ouderwets naar de televisie gekeken.

Het was gisteren een drukke dag. Eerst Kiki, de fysiotherapeut die me liet zien hoe ik het beste op de hometrainer kon stappen. Mag nu drie keer per dag 10 minuten fietsen! Daarna W&N met de poesjes en alles wat daarbij kwam, een gesprek met de huisarts en gistermiddag natuurlijk heel veel schaatsen met weer drie medailles. Enige regelmaat in de dag was dus nog ver te zoeken. Uiteindelijk wel redelijk op tijd naar bed, dat lukte dan tenminste.

En vandaag lijkt het beter te lukken, op tijd op en direct op de fiets! Wat heerlijk dat fietsen vanzelf lijkt te gaan. Haal moeiteloos de 18 km/uur en fiets dus netjes drie kilometer in tien minuten. Daarna  douchen, ontbijten en precies op tijd klaar voor mijn koffiebezoek! Wat erg gezellig was en hielp om te bedenken hoe ik verder wil met schrijven. Dank Hella!

Intussen was het stralend weer geworden zodat ik eindelijk een rondje door mijn tuin kon maken. Overal sneeuwklokjes, beginnende tulpjes, krokusjes in het gras en een tintelend voorjaarsgevoel. Wat zou ik nu graag op de échte fiets willen stappen voor mijn rondje langs de vaart! Dat zal nog even moeten wachten. Maar wat wel kon was een half uurtje buiten in mijn hoekje in de zon zitten, een cadeautje!

Nu net mijn tweede rondje op de fiets gedaan, revalideren is hard werken!
Was net weer binnen toen de bel ging. En wie stond daar? De postbode met het kastje van Ziggo! Het is dus gelukt. Nu is het wachten nog op de monteur. Dat wordt eind volgende week want Ziggo wilde geen risico lopen dat er wel een monteur en nog geen kastje zou zijn.
We gaan het zien!

Delen is fijn:

Eén reactie

Geef een reactie

[postlist id="513"]