2

Uitstapje!

Vandaag is het de laatste dag van mijn logeerpartij. Bijna vier weken ben ik verzorgd op een manier die nauwelijks uit is te leggen. Alles stond en lag klaar, van flesjes water, sapjes, schone was en een schoon bed tot iedere avond weer een heerlijke maaltijd! En dat allemaal in een eigen appartement met bioscooptelevisie vanuit mijn bed, een prachtige badkamer en het mooiste uitzicht dat ik me kan wensen!

Toch is het ook heel fijn weer naar huis te gaan want ’thuis is thuis’. Thuis bij mijn houtkacheltje, mijn poezen, mijn boeken, mijn waterbed, mijn tuin en mijn tuinhuis mét hometrainer!
Morgen brengen B&P mij naar huis en we zorgen dat we op tijd thuis zijn voor de 5000 m van Sven Kramer. Als ik die tenminste kan zien zonder kastje van Ziggo. Maar dat gaat goed komen hebben ze me nu verzekerd, nog vóór de Sluitingsceremonie…. Eerst zien dan geloven blijft het motto.

Helaas mag ik nog niet autorijden en kan thuis dus ook nog niet zelf naar een winkel. Maar omdat het lopen zo goed gaat hebben we dat vandaag hier gedaan. Voor het eerst weer naar de supermarkt, het leek wel een schoolreisje!

Weer zelf kijken wat er is en wat ik wil hebben, gek dat dat zo leuk is! En met een karretje om op te leunen gaat het  prima. Ik week ook direct van mijn oude plan af om te beginnen met Chinees. Dat had ik bedacht omdat de afstand naar de Chinees met krukken goed te overbruggen is. Maar het worden kippenpootjes uit de oven met gebakken aardappeltjes. Veel beter, lekker niet meer de deur uit hoeven als ik eenmaal thuis ben.

Zo zie je maar, leuke uitstapjes hoeven niet spectaculair te zijn! Ik heb ervan genoten ondanks de stortregen. Dat laatste is wel jammer want de weilanden waar ik zo van heb genoten zijn nu een en al plas met hier en daar een verdwaalde gans. Beetje troosteloos. Zou dat misschien te maken hebben met “Partir, cést mourir un peu”?

Delen is fijn:

2 Reacties

Geef een reactie

[postlist id="513"]