2

De soap duurt voort….

Wat een gedonder met Ziggo! Het is maar goed dat ik alle tijd heb want het is bijna een dagvullend programma. De stand van zaken is nu dat Ziggo het door mij opgestuurde kastje kwijt is.
Het kastje is opgestuurd met een door hen verstrekt etiket na een telefoontje van mij met de klantenservice over het tijdstip van verzenden. Helaas is het kastje onvindbaar en moet ik nu de Barcode van het verzendbewijs opgeven. Dat heb ik gedaan maar nu krijg ik een mail met het verzoek dat wéér te doen. De mail was een mail die niet beantwoord kon worden dus moest ik óf weer gaan bellen met de klantenservice (geen optie) óf het doen via het algemene contactformulier. Dat heb ik nu gedaan maar het lijkt me ondenkbaar dat dat tot een positief resultaat zal leiden.

Verder ben ik gaan twitteren en heb ik mijn blog aan Ziggo gestuurd. Dat leek te helpen! Heb nu contact via DM wat redelijk snel verloopt. Echter, ook hier lijkt het mis te gaan want volgens Ziggo klopt de Barcode niet! Hun redenatie is dat zij met die Barcode het pakje niet kunnen vinden dus hun conclusie is dat de code fout is. Moest een foto van het verzendbonnetje opsturen. Hoe zo een foute code? Het is gewoon de code van het verzendbewijs! Maar natuurlijk werk ik mee, heb de code via een foto verstuurd en hoor nu al uren niets meer.

Je zult maar oud zijn of wat minder bijdehand en gebekt! Dan komt het nooit meer goed. De arrogantie waarmee wordt gesteld “als u ons niet de juiste code geeft kunnen wij niets voor u doen” terwijl ik alles in overleg heb gedaan en het gaat om een vervanging dat onder de garantie valt met de toezegging dat ik direct een nieuw kastje zou krijgen!
Hoezo service?

Zodra mijn contract afloopt ga ik voor de tweede keer weg bij Ziggo. Heb dat een paar jaar geleden ook gedaan vanwege vergelijkbare ervaringen. Toch overstag gegaan voor een mooie aanbieding en het eerste jaar echt tevreden: goede klantenservice, nauwelijks wachttijden en echte hulp als dat nodig was. Helaas, dat heeft maar een jaar geduurd.
Hoe nu verder? Met Youp? Of met Kassa of Radar? Word er zo moe van…..

Delen is fijn:

2 Reacties

  1. de klant is bij dat soort bedrijven allang geen koning meer. En er is volgens mij geen acceptabel alternatief die andere aanbieders zijn net zo arrogant en klantonvriendelijk. Het enige dat nog wel eens helpt is de publiciteit zoeken

Geef een reactie

[postlist id="513"]